Reeën spotten op de Brunssummerheide

19438 Natuurmonumenten organiseert twee vrijdagavonden excursies over de Brunssummerheide. De boswachter neemt de bezoekers dan mee langs de beste plekken om reeën te spotten.

Nu de meteorologische herfst van start is gegaan breekt een bijzondere tijd aan voor het heidegebied. Als de avond valt wordt de kans groter dat je ergens oog in oog komt te staan met een of meerdere reeën.

De boswachter weet uiteraard waar de kans het grootst is om reeën te zien en wil dat graag delen met de bezoekers. De excursies zijn op de vrijdagavonden 15 en 29 september. Vertrek is om 18.00 uur vanaf het bezoekerscentrum aan de Schaapskooiweg.

Donkere, niet ritselende kleding en stevige schoenen zijn een vereiste. Een verrekijker kan een ontmoeting nog indrukwekkender maken. Aanmelden via www.nm.nl/agenda of bij het bezoekerscentrum Brunssummerheide op (045) 563 03 55.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017