Roda en Fortuna winnen eerste oefenwedstrijd

Roda JC en Fortuna Sittard wisten beiden zaterdagavond hun eerste oefenwedstrijd te winnen. Roda JC won met een ruime zege van KVC Oranje en Fortuna liep over VVS heen.

Op het veld in Bleijerheide werden de amateurs met 0-12 verslagen door de ploeg van Robert Molenaar. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Mario Engels. Hij scoorde uiteindelijk twee keer. Gyliano van Velzen scoorde drie keer. De andere doelpunten kwamen van Mohamed El Makrini, Jannes Vansteenkiste, Thomas Paumen, Mart Remans, Nicky Souren en Mitchel Paulissen.

Kijk hier naar een fotoverslag van de wedstrijd KVC Oranje - Roda JC >>

Fortuna scoorde 13 keer tegen VVS (Sittard). Fortuna trad met 5 nieuwe basisspelers aan. Nieuwkomer Alessandro Ciranni scoorde twee keer in de eerste helft, evenals Marian en Bandez. Direct na rust scoorde Finn Stokkers twee keer.

De overige doelpunten kwamen van Marco Ospitalieri, Clint Essers, Lisandro Semedo, Áron Dobos en Mark Diemers.