Roda haalt met 10 man de overwinning binnen

18261 Roda JC heeft de eerste winst In de play-offs weten te behalen. De overwinning op Helmond Sport was echter geen gemakkelijke.

In de eerste helft was het de Brabantse ploeg die de overhand hand. Dankzij enkele reddende acties van keeper Benjamin van Leer bleef de nul op het scorebord staan.

Na rust nam Roda JC de touwtjes iets meer in handen. Een goed één-tweetje tussen Ajagun en Rosheuvel belandde op de paal. In de herkansing wist Dani Schahin de bal alsnog binnen te schieten.

Niet veel later trakteerde de scheidsrechter Adil Auassar op een discutabele rode kaart na een charge op het middenveld.

Met 10 man wist Roda de voorsprong vast te houden. Zondag volgt de return in het Parkstad Limburg Stadion. Vanaf 12.30 uur gaat Roda proberen de finale tegen MVV of SC Cambuur veilig te stellen.

Kijk hier naar een fotoverslag van de play-off wedstrijd tussen Helmond Sport en Roda JC >>

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017