Roda JC laat punten liggen bij Almere City

Roda JC kwam donderdagavond tegen Almere City niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Het was de eerste nacompetitie-wedstrijd. Zondag is de return in Kerkrade.

Almere City, dat negende staat in de Eerste Divisie, was zelfs een paar keer gevaarlijk voor het doel van Hidde Jurjus. Trainer Robert Molenaar reageerde gefrustreerd op het spel van zijn team dat vrij slordig overkwam.

Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Roda JC nog een paar fraaie kansen, maar ook die misten doel.

Zondag moet Roda JC winnen anders is het over en uit en wacht degradatie.