Roda JC onderuit in slotminuut

19611

Roda JC heeft zaterdag in Almelo een pijnlijke nederlaag geleden tegen Heracles. Nadat de stand lange tijd 1-1 gelijk stond wist Heracles in de laatste minuut van de extra tijd te scoren: 2-1.

Voor Roda JC was het het zesde achtereenvolgende duel zonder punten.

Aanvankelijk kwam Roda JC snel op voorsprong door een mooie kopbal van Mitchel Paulissen. Toch had thuisploeg Heracles de betere kansen en zette Roda JC steeds meer onder druk.

Na rust zag Pröpper voor Heracles zijn kans schoon en zette de stand gelijk. Vervolgens zette Roda JC vol in op verdediging. Schahin had kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de bal ging niet in het doel van Heracles.

In de laatste minuut van de drie minuten blessuretijd besliste invaller Vermeij de wedstrijd in het voordeel van Heracles.