Roda JC speelt nacompetitie

18195

Roda JC is er zondag niet in geslaagd de nacompetitie te ontlopen. Bij Vitesse in Arnhem werd het 3-0.

Roda kwam al in de vierde minuut op achterstand toen Ricky van Wolfswinkel de bal feilloos in het doel van Benjamin van Leer trapte. Abdul Ajagan kon de stand in na ongeveer 20 minuten gelijk zetten, maar de bal eindigde tegen de paal.

Na rust zette Anastasiou een extra aanvaller in (Schahin), maar dat bracht niet de gewenste ommezwaai in het duel. Tot in de reservetijd waren er over en weer kansen. Doelman Benjamin van Leer was een aantal keer de reddende engel.

Met nog ongeveer 10 minuten op de klok zette Van Wolkswinkel Vitesse verder op voorsprong. In de blessuretijd zette Baker in Arnhem de eindstand op het scorebord: 3-0.

Ondertussen was Mitchel Paulissen met rood van het veld gestuurd vanwege een overtreding op Nkamba.

De ploeg van trainer Yannis Anastasiou eindigde zondagmiddag op de 17e plek in de Eredivisie. Donderdag staat de eerste wedstrijd in de nacompetitie op het programma. Dan speelt Roda JC tegen Helmond Sport.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017