Roda presenteert nieuwe tenues

Woensdag presenteerde Roda JC de nieuwe thuis- en uittenues voor het komende seizoen. Het thuistenue is uiteraard in de kleuren van de club, het bekende geel en zwart.

Voor het uittenue is gekozen voor een fel blauw en een rode tint. De keepers spelen in een groen tenue. Natuurlijk ontbreken ook de koempellogo's niet en ook de kreet van kledingpartner Masita 'Vier Zunt Roda' prijkt op de nieuwe tenues.

Of Roda-boegbeeld Nathan Rutjes de nieuwe tenues gaat dragen is nog niet duidelijk. Zijn contract loopt af en hij zou transfervrij bij de Kerkraadse club kunnen vertrekken. Rutjes laat weten wel in gesprek te zijn met Roda over verlening van zijn contract.

22726 foto © LOO-tv | website Roda JC