Roda wint oefenduel maar is niet overtuigend

18874 Roda JC heeft woensdag ook haar tweede oefenduel weten te winnen. Toch ging het niet overtuigend tegen de hoodklasser RKSV Groene Ster.

Roda starte met enkele nieuwe spelers. Na 19 minuten spelen wist een speler uit de opleiding van Roda de openingstreffer te maken. Tot aan de rust werd er ondanks enkele kansen niet meer gescoord.

Na de rust maakte Groene Ster gebruik van een stuntelende verdediging en kwam op gelijke hoogte. Pas in het laatste kwartier van de wedstrijd kreeg Roda grip op de Heerlenaren. Middenvelder Ognjen Gnjatic maakte twee goals en zorgde voor de 1-3 eindstand.

Roda heeft nog twee oefenwedstrijden op het schema. Volgende week zaterdag is FC eindhoven de tegenstander en een week later staat het elftal tegenover het Belgische Lierse SK.

Kijk hier voor een fotoverslag van de wedstrijd RKSV Groene Ster - Roda JC >>