Roda wint ook tweede oefenwedstrijd.

22824 Eerstedivisionist Roda JC heeft ook de tweede wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. Op het veld van Rood Groen LVC'01 uit Vaals won Roda JC met 1-0 van Alemannia Aachen.

Pas 10 minuten voor het eind was het Mart Remans die met een kopbal de overwinning voor Roda JC veilig stelde.

Nieuw in de Kerkraadse ploeg zijn de keeper Tom Muyters en de 32-jarige Sébastien Bassong. Die laatste is op proef bij Roda JC. De Frans-Kameroense speler is een verdediger met veel ervaring. In 2010 deed hij namens Kameroen mee op het WK voetbal in Zuid Afrika. In Engeland speelde hij voor Tottenham Hotspur en Norwich City.

Op zaterdag 28 juli reist Roda af naar het Merck-Stadion am Böllenfalltor in Darmstadt. Tegenstander is dan SV Darmstadt 98.

Kijk hier naar een fotoverslag van de oefenwedstrijd tussen Roda JC en Alemannia Aachen >>

22826 foto © LOO-tv | HEKO Photodesign