Rombouts Schoolorkest bestaat 50 jaar

20748

Het schoolorkest van het Romboutscollege in Brunssum bestaat 50 jaar. Op zaterdag 24 februari wordt dat gevierd met een reünie en muziek in gemeenschapshuis Klaver 4.

Het orkest, bestaande uit leerlingen, oud-leerlingen, docenten, oud-docenten en ouders van leerlingen, timmert al jaren stevig aan de weg in binnen- en buitenland. Het orkest, dat vooral muziek uit de jaren 60 maakt, heeft altijd een gevarieerde bezetting gehad op basis van de beschikbare instrumenten.

Voor de reünie is het schoolorkest op zoek naar zoveel mogelijk oud-leden. Oud-dirigenten Rob Waltmans en Marjelle Dupuis zijn van de partij en net als bij de vorige jubilea wordt door leden en oud-leden samen gemusiceerd.

Oud-leden, vrienden en bekenden van het orkest kunnen zich opgeven voor deze avond door een mail te sturen naar romboutsschoolorkest@ziggo.nl onder vermelding van naam, instrument en e-mailadres. Samen hopen we er een bijzondere muzikale avond van te maken.