Romee Leuchter opgenomen in Oranje U16

Romée Leuchter uit Schinveld is geselecteerd voor het Nederlands elftal onder de 16 jaar. Tijdens het UEFA Development Tournament in het Portugese Algarve moeten de dames het opnemen tegen de teams uit vier landen.

De dames gaan onder leiding van KNVB-coach Jessica Torny deelnemen aan de wedstrijden die op het gras van sportcomplex Vila Real de Santo Antonio worden gespeeld.

De eerste wedstrijd voor de Schinveldse en haar team staat gepland op donderdag 16 februari. Om 16.00 uur is Frankrijk de eerste tegenstander. Twee dagen later is gastland Portugal de ploeg waarvan de Nederlandse dames moeten winnen. Tot slot staat op maandag 20 februari de confrontatie met Duitsland op het programma.

Het Nederlandse team bestaat volgens de website onsoranje.nl uit 20 speelsters met CTO Eindhoven als hofleverancier. Hier speelt ook Romee Leuchter.