Ruime zege Fortuna op Heracles

Met een ruime 3-0 zege heeft Fortuna Sittard zaterdagavond Heracles Almelo verslagen. Door de overwinning staat Fortuna nu negende op de ranglijst en in het linker rijtje.

De ploeg van René Eijer en Kevin Hofland speelde een prima wedstrijd en was duidelijk de sterkere partij. Mark Diemers zette Fortuna op voorsprong uit een penalty. Finn Stokkers tikte de bal binnen voor het tweede doelpunt.

Na rust scoorde Fortuna nogmaals en daarmee was het spel in feite gespeeld. Ahmed El Messaoudi tikte de bal mooi in het doel van Heracles.

Kijk hier naar het fotoverslag van de wedstrijd >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.