Schahin niet in actie tegen Ajax

21113 Dani Schahin komt woensdag niet in actie. De Duitse spits viel afgelopen weekend uit en kampt sindsdien met klachten in zijn lies.

De ploeg van trainer Robert Molenaar moet het woensdagavond in het Parkstad Limburg Stadion opnemen tegen de nummer twee van de Eredivisie, de Amsterdamse ploeg Ajax. De Kerkradenaren kampen met een goed gevulde ziekenboeg. Naast Schahin zijn ook Ognjen Gnjatic en Ashton Götz geblesseerd.

Voor beide ploegen staat woensdag veel op het spel. Roda kan de punten zeer goed gebruiken om degradatie te ontlopen. Ajax moet punten behalen om de kloof met koploper PSV niet te groot te laten worden.

Zaterdag staat overigens al de volgende wedstrijd op het programma. Roda reist dan af naar Friesland voor een wedstrijd tegen SC Heerenveen.