Seizoen voor de Eaters ten einde

21364 Na het verlies van de play-off duels tegen de Bulldogs uit Luik zit het seizoen erop voor ijshockeyclub Eaters. Zaterdag ging de club uit Geleen al met 0-4 onderuit op het ijs in Luik.

Een dag later stond de returnwedstrijd op het programma. Beide teams speelden hard om in de Bene-league te blijven. In het begin van de eerste periode ging het nog gelijk op. De openingstreffer was weliswaar voor de Bulldogs, echter niet veel later scoorden de Eaters de gelijkmaker. Daarna schakelde de club uit Luik een tandje bij en stond het al snel 1-3 aan het eind van de eerste periode.

Ook in de tweede periode kreeg het publiek een felle wedstrijd te zien. Helaas had Eaters niet veel in de melk te brokkelen. Na de tweede periode stond de eindstand al op het bord. In de derde periode gooide de Belgische ploeg het doel op slot.

Met de 2-6 nederlaag is de Bene-league voor de club uit Geleen voorbij.