Seizoenkaarten Limburgse clubs bij goedkoopste

22987 Ook dit seizoen blijken seizoenkaarten voor de Eredivisie in Limburg tot één van de goedkoopste te behoren. Dat blijkt uit een onderzoek door Besparingsplatform Kortingscode.nl

Zowel Fortuna Sittard als VVV Venlo vragen 185 euro voor een seizoenkaart. Daarmee zijn alleen Vitesse, ADO Den Haag en Heracles goedkoper. Overigens is de club uit Almelo met 149 euro per seizoenkaart de goedkoopste voetbalclub.

PSV is ook dit jaar de duurste club. Voor een seizoenkaart ben je in Eindhoven minstens 275 euro kwijt.

Ook met kaartjes voor één wedstrijd behoort Fortuna met 17,50 euro tot de goedkoopste. PSV is ook hier weer de lijstaanvoerder met een prijskaartje van 28,50 per wedstrijd.

Roda JC dat dit jaar uitkomt in de Eerste Divisie heeft besloten ondanks de forse bezuinigingen de prijzen voor de supporters gelijk te laten. 180 euro voor een seizoenkaart en 17,50 voor een los kaartje.

Hier volledige onderzoek is hier te vinden >>