Servie L'Espoir lijsttrekker voor het PAK

20731 Servie L'Espoir is tijdens de algemene ledenvergadering gekozen als lijsttrekker voor het Prograssief Akkoord. Op kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart is Ger Luit, die tijdens de voorgaande verkiezingen nog lijsttrekker was, een plek gedaald.

Danny Trommelen staat net als in 2014 op de derde plaats. Het PAK Laat weten dat zij zich ook tijdens de volgende raadsperiode gaat inzetten voor een zelfstandig Brunssum. Ook de leefbaarheid en de veiligheid moeten daar waar mogelijk verbeterd worden.

Tevens moet met een kritisch oog naar de betaalbaarheid voor zowel de burgers als de gemeente gekeken worden, zo vindt het PAK.