N274 en Brunssummerstraat dicht in het weekend

Dit weekend zijn de N274 en de Brunssummerstraat in Schinveld afgesloten voor al het verkeer. Van vrijdagavond tot maandagmorgen wordt er asfalt gelegd en ook wordt een deel van de weg gereconstrueerd.

De N274 krijgt vanaf de rotonde Kneijkuilerweg-Jabeekerstraat tot aan de Duitse grens een nieuwe laag asfalt. Daarnaast wordt het stuk tussen de Brunssummerstraat en de Duikerweg gereconstrueerd. Beide rotondes blijven overigens wel open zodat het verkeer veilig kan doorstromen.

De aanpassingen aan de Provinciale weg zijn noodzakelijk om ook in de toekomst de verkeersstromen van de Buitenring Parkstad Limburg richting de B56n in Duitsland beter te kunnen verwerken. Daarom wordt een gedeelte van de weg vierbaans en komen er nieuwe rotondes met aparte afritten voor Schinveld.

Ook de bouw van een fiets- en voetgangersbrug maakt deel uit van het project. In februari 2019 zou het project klaar moeten zijn.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017