Vliegerfeest in Doenrade

In het laatste weekend van augustus is weer het traditionele vliegerfeest in Schinnen. De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Vliegerclub Oirsbeek.

Grote en kleine vliegers staan dan weer aan de lucht op het terrein aan de Wintrakerweg in Doenrade. Ook dit jaar komen er weer veel vliegeraars uit binnen- en buitenland die hun creaties de lucht in sturen.

Voor de kinderen laten vliegers regelmatig wat lekkers vallen. Ook is het knuffeldieren vliegeren. Als de wind meespeelt gaan op beide dagen om 11.00 uur de eerste vliegers de lucht in. Zaterdag staat vanaf 21.30 uur het nachtvliegeren op het programma.

Zondag worden omstreeks 17.00 uur de vliegers binnen gehaald en komt er een eind aan het vliegerfeest in de gemeente Schinnen.

19177 Enkele creaties tijdens het nachtvliegeren. foto © LOO-tv | Vliegerclub Oirsbeek