Brand in voormalige kantine Treebeek Sport

In de voormalige sportkantine van Treebeek Sport heeft dinsdagavond een brand gewoed. De brandweer kreeg even na 22.30 uur een melding over de brand aan de Cronjéstraat.

Toen de hulpdiensten bij de voormalige sportvelden op de grens van Brunssum en Heerlen arriveerden sloegen de vlammen al uit het dak. Nadat het vuur bedwongen was bleek dat de schade aan het gebouw aanzienlijk was.

Het is op dit moment nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan, maar het zal vrijwel zeker brandstichting zijn. De sportvelden en de kantine worden niet meer gebruikt sinds de voetbalclub uit Brunssum in 2006 werd opgeheven. Het gebouwtje staat sindsdien leeg en is met planken dichtgetimmerd.

Kijk hier naar enkele foto's over de brand bij Treebeek Sport >>

20858 foto © LOO-tv | MDB Fotografie