SJOB in Bingelrade bestaat 50 jaar

19423

De Stichting Jongeren Opvang Bingelrade (SJOB) bestaat 50 jaar. Dat wordt de komende tijd gevierd met tal van activiteiten.

Zo is er komende zaterdag een grote zeskamp voor jong en oud. Die begint om 19.00 uur in het ontmoetingscentrum. De inschrijving is vanaf 18.30 uur. Niet alleen kinderen maar ook ouders, grootouders en oud-leden worden opgeroepen mee te doen. Voor alle deelnemers is er na afloop een verrassing, een hapje en een drankje.

SJOB is voor kinderen vanaf 5 jaar. Leden betalen 9 euro per seizoen en daarvoor kunnen ze dan meedoen aan de activiteiten van SJOB.