Slowaakse verdediger tekent bij Fortuna

Branislav Ninaj heeft maandag een 3-jarig contract getekend bij Fortuna Sittard. De Slowaakse verdediger heeft daarna de optie om nog een jaar langer bij de nieuwe eredivisionist te blijven.

Ninaj (24) komt over van de Belgische profclub KSC Lokeren.

Fortuna Sittard volgt hem al een tijdje met belangstelling en de kans om hem binnen te halen deed zich nu voor. "We kennen hem al uit zijn tijd bij Slowakije Onder 21 en een speler met zijn kwaliteiten kunnen wij goed gebruiken", zegt technisch directeur Aztopal op de website van de club.

foto (c) LOO-tv | Fortuna Sittard