Spits speelt graag bij Fortuna

17088 Fin Stokkers heeft het goed naar zijn zin bij de Sittardse voetbalclub Fortuna Sittard. Aan 1Limburg liet de aanvaller weten ook graag het volgende seizoen in het groen-gele shirt te willen spelen.

De spits kwam in januari over van Sparta en tekende in Sittard tot de zomer. In zijn eerste twee duels wist hij te scoren en daarover zijn zowel Stokkers als de nieuwe club zeer te spreken.

Overigens doet Fortuna het helemaal zo slecht nog niet na de winterstop. De ploeg van Sunday Oliseh pakte in vijf wedstrijden acht punten en hoopt dit ook vrijdag voort te kunnen zetten. De Sittardenaren moeten dan in Leeuwareden aantreden tegen Cambuur.