Sterkste man Moonen door naar finale

19795 Alex Moonen uit Schinveld heeft zich in Curaçao geplaatst voor de finale van de Strongman Champions League. De Schinveldenaar is momenteel aanvoerder van de ranglijst.

De Strongman Champions Leage bestaat uit 16 wedstrijden. De Schinveldenaar wist de 14e wedstrijd weliswaar niet te winnen, maar met een zesde plek had hij genoeg punten om zich definitief te plaatsen voor de finale. Deze is in november in Mexico.

De sterke man uit Schinveld blijft nuchter over zijn kansen op de eindoverwinning. De concurrentie is sterk en het is nog niet bekend welke onderdelen er in Mexico moeten worden afgewerkt.