Stevens geen adviseur meer bij Roda JC

21393 Huub Stevens stopt met zijn rol als adviseur van Roda JC. De voormalige trainer van de Kerkraadse club voelt zich niet serieus genomen.

Volgens de 64-jarige Stevens wordt er niets gedaan met de adviezen die hij als adviseur voor de club heeft. Stevens werd kort voor de play-offs terug naar Kerkrade gehaald om de club met succes te behoeden voor degradatie. Ook was hij nog nauw betrokken bij enkele transfers.

De voormalige trainer heeft aangegeven dat hij zijn tijd liever in Schalke 04 stopt waar hij in de raad van commissarissen zit. Toch laat Stevens de club en Harm van Veldhoven niet helemaal vallen. Hij blijft de Duitse spelersmarkt goed in de gaten houden voor spelers die bij Roda goed in het team zouden passen.

Volgens dagblad De Limburger laat de ex-coach zich niet uit over wie wat genegeerd zou hebben.