Subsidie voor toerisme goed gebruikt

21431 De subsidies die de Provincie beschikbaar stelt voor het verbeteren van het toerisme in Limburg worden goed gebruikt. Zo'n 50 ondernemers maakten gebruik van de gelden.

Zo ook Wil Bekker van het BloteVoetenPark in Brunssum. De ondernemer aan de rand van het Schutterspark wil nog meer bezoekers over de vloer. In de afgelopen 10 jaar zag het park het bezoekersaantal stijgen van 3.000 naar 40.000 bezoekers per jaar.

Dat kan volgens de ondernemer nog beter. Zo wordt er gedacht aan arrangementen en is er nog veel winst te behalen in de zogenaamde daluren. Hiervoor wil de Brunssumse ondernemer een marketingplan opzetten en daarvoor wordt de subsidie van maximaal 2.500 euro gebruikt.

Toerisme is voor de Provincie Limburg zeer belangrijk. Ongeveer 40.000 mensen zijn iedere dag aan de slag in deze sector.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017