Tegenstanders KNVB-beker bekend

19991 Fortuna Sittard en Roda JC weten wie hun volgende tegenstanders in de strijd om de KNVB-beker zijn. Voor de Sittardenaren wordt het zwaar om de achtste finale te overleven.

In het Fortuna Stadion komt eredivisionist AZ op bezoek. Fortuna is echter op dreef; zij staan derde in de Jupiler League en hebben dit seizoen slechts één thuiswedstrijd verloren.

Voor Roda JC liggen de kwart finales zeker binnen handbereik. De ploeg moet het in het Zuid-Hollandse Noordwijkerhout opnemen tegen de amateurclub VVSB. Voetbalvereninging Sint Bavo wist de achtste finales te bereiken door onder andere te winnen van Telstar.

Wanneer welke club precies aan de slag moet is nog niet bekend wel staat vast dat de achtste finales van de KNVB-beker worden gespeeld op 19, 20 of 21 december.