Trainersstaf Fortuna Sittard compleet

22416 René Eijer, Kevin Hofland, Kristof Aelbrechts en Sieb Dijkstra vormen de technische staf van Fortuna Sittard. Eijer tekende een tweejarig contract als hoofdtrainer bij Fortuna.

Daardoor kan BSV Limburgia uit Brunssum nu definitief op zoek naar een nieuwe trainer. De link tussen de Brunssumse club en Fortuna gaat overigens nog verder. Assistent coach Kevin Hofland begon zijn voetbalcarrière bij de Brunssumse club.

Hij tekende een contract tot 2022 en heeft als doel om in de toekomst zelf als hoofdcoach aan de slag te gaan. Eerder werd al bekend dat de 37-jarige Belg Kristof Aelbrecht als tweede assistent trainer naar Sittard komt. Hij en Hofland werkten samen als trainers bij de jeugdelftallen van PSV.

Sieb Dijkstra was al werkzaam als keeperstrainer en zal deze rol blijven vervullen.