Twee creatieve gasten in LOOpende zaken

20400 Twee creatieve personen schuiven aan bij LOOpende Zaken presentator Paul Versteegen. Sharon Brabant is Artdirector bij Dagblad de Limburger. Deze krant is onlangs uitgeroepen tot beste Europese krant als het gaat om de vormgeving.

De Schinveldse zanger Martin Hurkens vertelt over zijn uitgebreide concerttour door China. Stil zitten is er echter niet bij, want Hurkens presenteert binnenkort zijn nieuwe cd en is ook alweer druk bezig met de planning voor de volgende concertreeks.

LOOpende Zaken is zaterdag, zondag en maandag op tv te zien om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur. Of bekijk hier de aflevering online:

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.