Twee prinsen bij de Brikkebekkesch

24283 Danny Juretsko is de nieuwe prins van CV de Brikkebekkesch uit Brunssum. Danny is al jaren betrokken bij de Brunssumse carnaval. Hij zal het komende seizoen worden bijgestaan door zijn adjudanten Roy Dassen en oud-prins Jeroen Gerrist.

Voor het eerst in de geschiedenis van de vereniging werd ook een jeugdprins uitgeroepen. Dat is Dennis de Ruiter geworden. Ook hij is geen onbekende voor de vereniging. Hij was als nar de afgelopen vijf jaar een boegbeeld van de carnavalsvereniging.

Wie de twee nieuwe hooglustigheden wil feliciteren is op zondag 3 februari vanaf 11.11 uur van harte welkom in verenigingslokaal de Kroeg aan de Schinvelderstraat in Brunssum.

24284 foto © LOO-tv | CV De Brikkebekkesch