Verdachten bij reconstructie in Brunssum

20117 De man en vrouw uit Brunssum die vastzitten vanwege de dood van baby Fabian waren woensdag bij een reconstructie. In hun woning aan de Bongardstraat hebben ze precies moeten laten zien wat er zich op woensdag 11 oktober heeft afgespeeld.

De 5 maanden oude baby overleed die dag in het ziekenhuis. Eerder die ochtend werd hij gereanimeerd in de woning van zijn oppasouders, nadat hij onwel was geworden.

Uit onderzoek bleek later dat er geen sprake was van een natuurlijke dood. Daarop werden de oppasouders aangehouden. In hoeverre zij precies verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Fabian wordt onderzocht.

Voor de woning werden woensdagochtend containers en ander materieel neergezet. Ook werden hekken met zwarte doeken rond de woning geplaatst om pottenkijkers te weren. Van de reconstructie werden opnames gemaakt die door justitie geanalyseerd worden.

Bekijk hier het fotoverslag van de reconstructie op de Bongardstraat >>

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017