Veteranenteams Langeberg en Limburgia spelen bij Roda JC

De veteranenteams van SV Langeberg en BSV Limburgia nemen het zaterdag tegen elkaar op bij Roda JC. Het plan ontstond eind vorig jaar en na de nodige voorbereiding is het duel nu op handen.

Volgens de beide teams is de wedstrijd bijzonder te noemen omdat de verhoudingen enkele jaren geleden nog 'vrij onderkoeld' waren en de leden elkaar inmiddels hebben gevonden.

Voor aanvang van de wedstrijd wordt een cheque van duizend euro overhandigd aan de stichting van Roda JC. Dat zijn de kosten voor de huur van de accommodatie aangevuld met een donatie van sponsor Rabobank Parkstad Limburg.

Aan de wedstrijd is ook een maatschappelijk doel gekoppeld. Zo maken vier basisscholen in Brunssum kennis met het Schooltoerprogramma van Roda JC.

De aftrap is zaterdag om 16.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion. Supporters die hun clubs willen aanmoedigen kunnen gratis naar binnen.