Voormalig aanvoerder nog steeds zonder baan

Voormalig aanvoerder Aard van Peppen zit na zijn gedwongen vertrek bij Roda JC nog steeds thuis. Eind vorig jaar liet Roda JC tegen de verwachting van de linksback in zijn contract uitlopen.

Daarmee kwam er na vijf jaar en 155 duels voor de koempelclub een einde aan het avontuur in Kerkrade.

Van Peppen kreeg weliswaar een aanbod van Dudelange uit Luxemburg, maar hij heeft dat achteraf gezien toch iets te snel van tafel geveegd. In de Volkskrant laat de in Maastricht wonende voetballer weten te zeer op te zien tegen de lange rit.

Nu het transferseizoen voorbij is, is het voor de 33-jarige hopen dat er snel ergens een gat valt. Intussen houdt hij zich wel in vorm door mee te trainen bij een Belgische amateurclub.