Wandeltochten voor KIKA

In Brunssum zijn in het Pinksterweekend twee wandeltochten voor KIKA. Daarmee wil de Stichting Wandelen voor KIKA.nl geld inzamelen voor kinderen met kanker.

De eerste sponsortocht is op vrijdagmiddag 2 juni. Leerlingen van de basisscholen wandelen dan 5 kilometer door het Schutterspark. Deze wandeltocht maakt ook deel uit van het project JOGG, Jongeren Op Gezond Gewicht..

Op Pinksterzondag 4 juni kan iedereen de wandelschoenen aantrekken. Er zijn dan wandelingen uitgezet over afstanden van 7, 14 en 21 kilometer. Starten kan vanaf 8.00 uur vanuit café-zaal Fons Schobben aan de Rumpenerstraat in Brunssum.

De organisatie kan de hulp van vrijwilligers goed gebruiken. Mensen die willen helpen bij het in- en uitschrijven van de wandelaars, op de start- en finishlocatie of de rustplaatsen kunnen contact opnemen via info@wandelenvoorkika.nl of met 06-493 511 32 (na 18.00 uur).