Wedstrijd Roda JC één dag verplaatst

21060 De voetbalwedstrijd Roda JC - Heracles Almelo Is door de KNVB verplaatst. De wedstrijd die aanvankelijk gepland stond op zaterdag 3 maart, is een dag naar voren gehaald.

Het team van Robert Molenaar staat nu op vrijdag 2 maart om 20.00 uur op het veld in het Parkstad Limburg Stadion.

Door de uitschakeling in het bekertoernooi kan Roda zich nu focussen op het verzamelen van zoveel mogelijk punten om de nacompetitie en degradatie te vermijden. Roda staat op dit moment voorlaatste in de Eredivisie en krijgt het in de komende wedstrijden te maken met AZ en Ajax.