Werk rond BMV Schinveld opgeleverd

17853 De infrastructurele werkzaamheden rondom de BMV in Schinveld zijn afgerond. Aannemer BAM heeft het werk vrijdag opgeleverd aan de gemeente Onderbanken.

Dat is bijna een jaar later dan aanvankelijk gepland. In de eerste helft van 2016 lag het werk een half jaar stil omdat gemeente en aannemer het over een aantal zaken niet eens konden worden. Ook een nieuwe deadline van 1 januari 2017 werd niet gehaald. Eerder werd al bekend dat het project duurder uitviel dan de 2,5 miljoen die aanvankelijk begroot was.

Na het gereedkomen van de brede maatschappelijke voorziening in Schinveld werden de wegen rondom de BMV vernieuwd. Ook is een gescheiden rioolstelsel aangelegd voor vuilwater en regenwater. Verder werden tientallen nieuwe parkeerplekken gerealiseerd. In een aantal straten is nu eenrichtingverkeer.

 

17854 Het werk is klaar. De Schoolstraat is nu eenrichtingverkeer. foto © LOO-tv | Twan Senden

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017