Werkeloze profs als vervanging voor Belgen

22797 Roda JC speelt zaterdag niet tegen de Belgische voetbalclub KVC Westerlo. De Belgen kunnen volgens Roda JC de contractuele afspraken niet nakomen.

Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de start van het Eerste Divisie voetbal op 17 augustus moest een alternatief gezocht worden. Zaterdag wordt dat een team van contractloze betaalde voetballers.

In de eerste wedstrijd van de Keukenkampioen competitie krijgt Roda JC de huidig kampioen Jong Ajax op bezoek. Een week later spelen ze uit tegen Almere City FC. De oefenwedstrijd zaterdag in het Parkstad Limburg Stadion begint om 18.00 uur.

Voor seizoenkaarthouders is de wedstrijd gratis, anderen kunnen voor vijf euro een plek krijgen op de hoofdtribune.