Willems niet meer bij Eaters

20303 Kai Willems uit Geleen is per direct uit het eerste team van de Eaters Geleen gezet. Dat heeft de ijshockeyclub op hun website bekend gemaakt.

Het vertrek heeft volgens de club uit Geleen te maken met de houding van Willems. In een verklaring laat de club weten dat  20-jarige zich 'niet voldoende heeft ingezet voor het gemeenschappelijk belang van het team'. De aanvaller met het nummer 10 zal dus op zoek moeten naar een nieuwe club.

Volgens de website van de club betreuren de technische staf en het bestuur het feit dat deze stap noodzakelijk is en dat het zeker niets heeft te maken met de prestaties van Willems op het ijs.