Winnaar loterij Sjilvend Alaaf ontvangt prijs

17023 Mevrouw Hustins-Vaessen uit Schinveld heeft de hoofdprijs gewonnen van de jaarlijkse loterij van carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf. Dat is een vet varken.

Prins Maurice I en jeugdprinses Kelly I hebben onlangs de prijs afgeleverd bij de winnares.

Carnavalsvereniging Sjilvend Alaaf laat weten dat de 3e prijs op lotnummer 1735 is gevallen en de 4e prijs op lotnummer 1818. De prijzen zijn op te halen bij Palmen aan de Heidestraat 39 in Schinveld.