Zoon staat terecht voor hulp bij zelfdoding vader

20755 Een 47-jarige man uit Geleen staat voor de rechtbank omdat hij in 2016 zijn vader geholpen zou hebben bij zelfdoding. Volgens Dagblad de Limburger wilden de verdachte en zijn advocaat niets zeggen over de manier waarop hij geholpen zou hebben.

De 69-jarige vader had diverse lichamelijke klachten en wilde al langer een einde aan zijn leven maken. Om een beter beeld te krijgen over de gezondheidstoestand van de vader wil de rechtbank nog getuigen laten horen. Wel staat vast dat de vader een duidelijke doodwens had en dat hij in 2009 voor het laatst bij een arts was.

Op verzoek van zijn advocaat wordt ook de persoonlijkheid van de verdachte onderzocht. Het is nog onduidelijk wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017