Laatste nieuws

Nuth voor de rechter wegens zonnepanelenproject

Nuth voor de rechter wegens zonnepanelenproject

Volta Limburg gaat de gemeente Nuth voor de rechter slepen vanwege het Zonnepanelenproject Parkstad. Lees meer »

Brunssumse inbrekers op heterdaad betrapt

Brunssumse inbrekers op heterdaad betrapt

Twee Brunssummers zijn op heterdaad betrapt bij een inbraak in Heerlen. De politie kon ook nog een derde man, afkomstig uit Heerlen, aanhouden. Lees meer »

Schuurs blijft langer bij Fortuna Sittard

Schuurs blijft langer bij Fortuna Sittard

De 17-jarige Perr Schuurs blijft voorlopig nog bij Fortuna Sittard. De jonge verdediger uit Nieuwstadt tekende een contract tot de zomer van 2020. Lees meer »

Tweede boetezitting in Sweikhuizen

Tweede boetezitting in Sweikhuizen

De opening van het carnavalsseizoen begint in Sweikhuizen met de tweede editie van Thiss boete. De boetezitting vindt plaats op zondag 12 november. Lees meer »

Auto tijdens werkzaamheden uitgebrand

19917 In de Heerlense wijk Molenberg is vrijdag een auto uitgebrand. De brandweer kon voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de naastgelegen woning. Lees meer »

Limburgers niet vaak lid van de bibliotheek

19916 Limburg kent het laagste aantal mensen dat lid is van een bibliotheek. Slechts 17,4 procent van de Limburgers leent boeken bij de bibliotheek. Dat blijkt uit cijfers van de Koninklijke Bibliotheek. Lees meer »

Tweede boetezitting in Sweikhuizen

19910 De opening van het carnavalsseizoen begint in Sweikhuizen met de tweede editie van Thiss boete. De boetezitting vindt plaats op zondag 12 november. Lees meer »

Schuurs blijft langer bij Fortuna Sittard

19909 De 17-jarige Perr Schuurs blijft voorlopig nog bij Fortuna Sittard. De jonge verdediger uit Nieuwstadt tekende een contract tot de zomer van 2020. Lees meer »

Stroomstoring in Nuth

19908 In een deel van Nuth was vrijdagochtend de stroom uitgevallen. Het betrof de omgeving van de Reymersbekerweg en de Tiendstraat. Lees meer »

Nuth voor de rechter wegens zonnepanelenproject

19907 Volta Limburg gaat de gemeente Nuth voor de rechter slepen vanwege het Zonnepanelenproject Parkstad. Nuth trok zich terug uit dat project waarbij inwoners op een aantrekkelijke wijze zonnepanelen op hun dak kunnen plaatsen. Lees meer »

Wederom 10 jaar cel voor overval cafetaria's

19906 Ook in hoger beroep zijn twee mannen uit Heerlen tot 10 jaar cel veroordeeld voor overvallen op cafetaria's. De twee mannen overvielen tussen 17 en 22 maart 2015 zes horecagelegenheden in Parkstad, Meersen en Voerendaal. Lees meer »

Schilderingen op ramen voor The Big Draw

19905 Schunck in Heerlen heeft de komende tijd een opvallend aanzien. Dit komt omdat 11 kunstenaars de ramen van het Glaspaleis hebben voorzien van schilderingen. Lees meer »

Brunssumse inbrekers op heterdaad betrapt

19904 Twee Brunssummers zijn op heterdaad betrapt bij een inbraak in Heerlen. De politie kon ook nog een derde man, afkomstig uit Heerlen, aanhouden. Lees meer »

Verdachten aangehouden na dood baby in Brunssum

19902

De politie heeft twee verdachten aangehouden na de dood van een baby in Brunssum. Het 5 maanden oude jongetje werd op woensdag 11 oktober onwel in een woning aan de Bongardstraat.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017