Laatste nieuws

TV-serie Buitenring: verdiepte ligging Vaesrade

TV-serie Buitenring: verdiepte ligging Vaesrade

Voor de volgende afevering over aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg zijn we in Vaesrade, gemeente Nuth. Daar is de nieuwe weg verdiept aangelegd. Lees meer »

Lintjesregen in Brunssum

Lintjesregen in Brunssum

Vier inwoners van Brunssum hebben woensdag een koninklijke onderscheiding gekregen. Ze werden alle benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Lees meer »

Hoofdverdachten jeugdbende vrijgelaten

Hoofdverdachten jeugdbende vrijgelaten

De rechtbank heeft dinsdag de zes hoofdverdachten van de criminele jeugdbende in Parkstad vrijgelaten. Lees meer »

Man van fiets geschoten

Man van fiets geschoten

Bij een schietpartij op de Kokelestraat in Kerkrade is een fietser vanuit een auto beschoten. Lees meer »

Koningsdag in de regio

18025

Nederland vierde donderdag Koningsdag, de verjaardag van koning Willem-Alexander. Kijk hier naar foto's van de evenementen in de regio.

Lees meer »

Ernestine Richardson-Bryan 100 jaar

18024

Ernestine Richardson-Bryan uit Brunssum vierde donderdag haar 100e verjaardag. Dat werd gevierd met een bezoek van burgemeester Luc Winants en wethouder Carolus de Rijck.

Lees meer »

Dode aangetroffen in flatwoning

18023

In een flatwoning in Geleen is woensdagavond een dode gevonden. Hoe het slachtoffer om het leven is gekomen is volgens de politie nog onduidelijk.

Lees meer »

Ontsnapte uil weer terug in Wildpark

18018 De oehoe die onlangs uit het Wildpark in Gangelt wist te ontsnappen is inmiddels weer terug. Dat meldt 1Limburg. Lees meer »

Bezoek het NAVO hoofdkwartier

18017 In het kader van het 50-jarig jubileum van het NAVO-hoofdkwartier in Brunssum kunnen mensen op 31 mei een bezoek brengen aan de basis in Brunssum. Lees meer »

Wolspektakel in Kerkrade

18016 In het weekend van 6 en 7 mei staat wol centraal tijdens het Kerkraadse wolspektakel. Dan is op de zaterdag tevens het eerste Limburgse treffen van sokkenbreimachines. Lees meer »

Drie lintjes meer dan in 2016

18015 Tijdens de lintjesregen van 2017 zijn drie lintjes meer uitgereikt aan Limburgers dan de 238 koninklijke onderscheidingen in 2016. Lees meer »

Zes lintjes uitgereikt in Schinnen

18019

In Schinnen heeft burgemeester Léon Frissen woensdag aan zes inwoners een koninklijke onderscheiding uitgereikt. Drie van hen zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer »

Lintje voor drie inwoners Onderbanken

18021

Burgemeester Odile Wolfs heeft woensdag drie inwoners een koninklijke onderscheiding overhandigd. De drie werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege hun verdiensten voor de samenleving.

 

Lees meer »

Lintjesregen in Brunssum

18022

Vier inwoners van Brunssum hebben woensdag een koninklijke onderscheiding gekregen. Ze werden alle benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016