Laatste nieuws

Brons voor Marten Weijmans op NK turnen

Brons voor Marten Weijmans op NK turnen

Marten Weijmans van SVO Schinnen heeft brons gehaald op het NK turnen in Waalwijk. Weijmans kwam in actie bij de toestelfinale sprong. Lees meer »

Weer kluisjes opengebroken en voertuigen gestolen

Weer kluisjes opengebroken en voertuigen gestolen

Bezoekers van het openlucht zwembad in Gangelt zijn wederom de dupe geworden van dieven. Lees meer »

Jeugddag HSV de Hering

Jeugddag HSV de Hering

Bij hengelsportvereniging HSV De Hering uit Schinveld stond onlangs de jaarlijkse jeugddag op het programma. Lees meer »

Rapper Sjors op platform Chantal Janzen

Rapper Sjors op platform Chantal Janzen

Rapper Sjors uit Brunssum is te zien op een online platform van Chantal Janzen. Lees meer »

Veteranen herdacht in Schinnen

18663

In Schinnen zijn vrijdag de veteranen herdacht. Daarbij werd uitgebreid stilgestaan bij de bijzondere verrichtingen van de militairen en andere dienders.

Lees meer »

Schoolpleinfeest en Familiedag Fatima-parochie

18661

Basisschool Caleidoscoop in Brunssum heeft zaterdag het jaarlijkse schoolpleinfeest gehouden. Tegelijkertijd was bij de naastgelegen kerk de Familiedag die in het teken stond van 70 jaar Fatima-parochie.

Lees meer »

Klimpark in Schutterspark geopend

18658

In het Schutterspark in Brunssum is zaterdag het klimpark geopend. Klimbos Park het Plateau is een geheel nieuwe attractie voor jong en oud waarbij men zich op hoogte door het park kan voortbewegen.

Lees meer »

Bijna 1000 mensen uit bijstand door NedCar

18656 Als de ontwikkelingen zo doorgaan dan kan VDL NedCar in Born nog dit jaar de duizendste werknemer uit de bijstand halen. Dat blijkt uit cijfers van de gemeente Sittard-Geleen. Lees meer »

Jeugddag HSV de Hering

18655 Bij hengelsportvereniging HSV De Hering uit Schinveld stond onlangs de jaarlijkse jeugddag op het programma. Het aantal deelnemers viel wat tegen, waarschijnlijk door het warme weer. Lees meer »

Mascot Workwear hoofdsponsor Roda JC

18653 Mascot Workwear is de komende twee seizoenen de nieuwe hoofdsponsor van Roda JC. Het Deense familiebedrijf tekende daar vrijdag een contract voor. Lees meer »

Weer kluisjes opengebroken en voertuigen gestolen

18650 Bezoekers van het openlucht zwembad in Gangelt zijn wederom de dupe geworden van dieven. Onbekenden hebben donderdag wederom enkele lockers in de kledingruimte van het zwembad opengebroken. Lees meer »

Rapper Sjors op platform Chantal Janzen

18645 Rapper Sjors uit Brunssum is te zien op een online platform van Chantal Janzen. De rapper vertelt tegen frituurkoning Loran welke snack hij graag zou willen zijn. Lees meer »

Brons voor Marten Weijmans op NK turnen

18643 Marten Weijmans van SVO Schinnen heeft brons gehaald op het NK turnen in Waalwijk. Weijmans kwam in actie bij de toestelfinale sprong. Lees meer »

Handgranaat gevonden in woning

18642 In een woning aan de Anjelierstraat in Heerlen is donderdag een handgranaat aangetroffen. Het projectiel uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden tijdens het ontruimen van de woning. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016