Laatste nieuws

IBA Actueel: Urban Experience en woontuin Hoensbroek

IBA Actueel: Urban Experience en woontuin Hoensbroek

De nieuwe aflevering van IBA Actueel staat in het teken van het Urban Experience en de Woontuin in Hoensbroek. Lees meer »

Uitbreiding manege na verhuizing

Uitbreiding manege na verhuizing

Na de verhuizing naar Landgraaf wil manege Brunssummerheide fors gaan uitbreiden. Lees meer »

Primeur voor Gauderfest op Brunssumse kermis

Primeur voor Gauderfest op Brunssumse kermis

De voorjaarskermis in Brunssum wordt voor het eerst uitgebreid met een zogenaamd Gauderfest, een voorjaarsfeest. Lees meer »

Middeleeuwse oven in Romeinse proefsleuven

Middeleeuwse oven in Romeinse proefsleuven

Op het Raadhuisplein in Heerlen hebben archeologen een pottenbakkersoven gevonden. De resten van de oven die in de proefsleuven gevonden werd is wel van het verkeerde tijdperk. Lees meer »

15e wandelvierdaagse in Schinnen

22266 Ook dit jaar staat in Schinnen de 15e editie van de wandelvierdaagse op het programma. Van 5 tot en met 8 juni lopen de deelnemers dagelijks afstanden van 6, 10 of 13 kilometer. Lees meer »

Oponthoud door kapotte auto

22265 Een defecte auto heeft donderdagmiddag voor de nodige hinder op de A76 gezorgd. De auto gaf op het stuk tussen Nuth en Schinnen de geest en bleef stilstaan op de rechter rijstrook. Lees meer »

Middeleeuwse oven in Romeinse proefsleuven

22267

Op het Raadhuisplein in Heerlen hebben archeologen een pottenbakkersoven gevonden. De resten van de oven die in de proefsleuven gevonden werd is wel van het verkeerde tijdperk.

Lees meer »

80 jaar Pools huis in Brunssum

22261 Het Pools huis in Brunssum bestaat 80 jaar. Daarom wordt er zaterdag met een feestavond uitgebreid stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal. Lees meer »

Weer hartoperatie Pinkpopbaas Jan Smeets

22260 Pinkpop baas Jan Smeets is woensdag met spoed geopereerd aan zijn hart. Dat gebeurde in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Lees meer »

Primeur voor Gauderfest op Brunssumse kermis

22259 De voorjaarskermis in Brunssum wordt voor het eerst uitgebreid met een zogenaamd Gauderfest, een voorjaarsfeest. Volgens de organisatie is het voor het eerst dat deze eeuwenoude traditie uit Tirol in Nederland wordt gehouden. Lees meer »

Defensie moet zaak POMS-medewerker opnieuw bekijken

22258 Defensie moet een verzoek van een oud POMS-medewerker uit Landgraaf opnieuw bekijken. De rechtbank in Maastricht besliste woensdag dat de man voldoet aan alle voorwaarden die in de coulanceregeling zijn opgenomen. Lees meer »

Uitbreiding manege na verhuizing

22257 Na de verhuizing naar Landgraaf wil manege Brunssummerheide fors gaan uitbreiden. Naast meer stallen en een tweede rijhal heeft de stichting Ruitersport Brunssummerheide ook nog plannen voor horeca, een brouwerij, bakkerij, kaasmakkerij en imkerij. Lees meer »

Grote brand in woonboerderij Schimmert

22256

In Schimmert is woensdagavond een woonboerderij grotendeels door brand verwoest. Het pand aan de Kruisstraat stond rond 21.40 uur in een mum van tijd in lichterlaaie.

Lees meer »

Woningen onbewoonbaar door modderstroom

22255 In Schinnen zijn drie woningen onbewoonbaar verklaard na het noodweer van dinsdagmiddag. Dat meldt wethouder Jeannette Quadvlieg-van Dam van de gemeente Schinnen op haar Facebook-pagina. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017