Laatste nieuws

Vragen over kosten verzet fusie

Vragen over kosten verzet fusie

De oppositiepartijen in de gemeenteraad van Landgraaf willen weten hoeveel geld het verzet tegen de fusie inmiddels heeft gekost. Lees meer »

Roda niet eens met indeling categorie 1

Roda niet eens met indeling categorie 1

Roda JC is niet te spreken over de beslissing van de KNVB om de voetbalclub nog steeds onder categorie 1 te laten vallen. Lees meer »

Omwonenden willen geen geparkeerde vrachtwagens

Omwonenden willen geen geparkeerde vrachtwagens

Omwonenden van de Prins Hendriklaan in Brunssum willen een eind aan het parkeren van vrachtwagens in de straat. Lees meer »

Aantal uitkeringen weer gedaald

Aantal uitkeringen weer gedaald

In juli is het aantal WW-uitkeringen in Limburg opnieuw gedaald. Volgens het UWV ligt de afname met 18 procent iets boven het landelijk gemiddelde. Lees meer »

Vragen over kosten verzet fusie

19228 De oppositiepartijen in de gemeenteraad van Landgraaf willen weten hoeveel geld het verzet tegen de fusie inmiddels heeft gekost. De partijen hebben daartoe schriftelijk een verzoek ingediend. Lees meer »

CMWW start met KIES

19223 CMWW Brunssum-Onderbanken lanceert de KIES-groep. KIES staat voor Kinderen In Echtscheiding Situaties. Lees meer »

Nieuwe cursussen bij Gilde Westelijke Mijnstreek

19222 Gilde Westelijke Mijnstreek presenteert een nieuw aanbod cursussen voor het seizoen 2017-2018. Vanaf eind september zijn die weer te volgen in Sittard of Elsloo. Lees meer »

Aantal uitkeringen weer gedaald

19221 In juli is het aantal WW-uitkeringen in Limburg opnieuw gedaald. Volgens het UWV ligt de afname met 18 procent iets boven het landelijk gemiddelde. Lees meer »

Roda niet eens met indeling categorie 1

19217 Roda JC is niet te spreken over de beslissing van de KNVB om de voetbalclub nog steeds onder categorie 1 te laten vallen. De Kerkraadse ploeg is daarmee de enige eredivisionist die nog onder curatele staat van de Nederlandse voetbalbond. Lees meer »

Omwonenden willen geen geparkeerde vrachtwagens

19215 Omwonenden van de Prins Hendriklaan in Brunssum willen een eind aan het parkeren van vrachtwagens in de straat. Op het gedeelte tussen het politiebureau en het tankstation worden regelmatig trucks geparkeerd. Lees meer »

Man gewond na botsing tegen boom

19214 Aan de Op de Geer in Sittard is een automobilist met zijn blauwe Volkswagen Polo tegen een boom geknald. Bij het ongeluk raakte woensdagmiddag één persoon gewond. Lees meer »

Roofvogelshow goed bezocht.

19212 De roofvogelshow in het openlucht theater van Brunssum kon afgelopen zondag rekenen op massale belangstelling. Er was geen zitplaats te vinden in het theater van het Brunssumse Vijverpark. Lees meer »

Pop-Up Church in voormalige bioscoop

19211 Kom en Zie Schinnen is sinds enkele maanden ook actief in Sittard. Iedere eerste zondag van de maand huurt de christelijke instelling het Forum in Sittard. Lees meer »

70 meter lange mural langs spoor

19210 Op een 70 meter lange muur langs het spoor in Heerlen is één van de langste murals in de regio verschenen. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016