Laatste nieuws

Aflevering Buitenring over recycling

Aflevering Buitenring over recycling

Kijk hier naar een nieuwe aflevering van de tv-serie over de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg. Deze aflevering staat helemaal in het teken van recycling. Lees meer »

Celstraf voor productie xtc

Celstraf voor productie xtc

Een 56-jarige man uit Brunssum moet 4,5 jaar de cel in voor de productie van xtc. Dat heeft de rechtbank in Maastricht belist. Lees meer »

Grote brand in appartementencomplex

Grote brand in appartementencomplex

Vladimir en Evgenia Markova uit St. Petersburg treden op zondag 2 april op in het het Clemenskerkje in Brunssum. Lees meer »

Dwergnijlpaard geboren in GaiaZOO

Dwergnijlpaard geboren in GaiaZOO

In dierentuin GaiaZOO is een dwergnijlpaard geboren. Het dier kwam dinsdagavond ter wereld en de bevalling was live te volgen via een webcam. Lees meer »

Gestripte auto in brand gestoken

17584

In het buitengebied van Schinveld is woensdag een gestripte auto in brand gestoken. Een voorbijganger zag de brandende auto rond 17.40 uur op de Munsterweg en waarschuwde de brandweer.

Lees meer »

Meer aanhoudingen fatale schietpartij

17582 Twee mannen uit Maastricht en Heerlen zijn aangehouden in verband met de dodelijke schietpartij op een Gelener. De 29-jarige eigenaar van een sishabar werd werd begin februari in zijn woning in Geleen neergeschoten.

Lees meer »

Buitenring mogelijk eerder klaar

17581 De Buitenring Parkstad Limburg kan eerder klaar zijn dan 2021. Dat komt omdat de Provincie ook het laatste stuk grond dat nodig is voor de aanleg van de 4-baans randweg in het bezit heeft. Lees meer »

Tekorten wegwerken door forse bezuinigingen

17580 Als het aan de Raad van Bestuur van Zuyderland ligt draaien de ziekenhuizen in Geleen en Sittard vanaf volgend jaar weer zonder verlies. De ziekenhuizen moeten fors bezuinigen omdat Zuyderland het afgelopen jaar 12 miljoen euro het rood in is gedoken. Lees meer »

Brunssum hoeft niet te fuseren

17579 De gemeente Brunssum maakt geen deel meer uit van het herindelingsplan van gedeputeerde Ger Koopmans. Dat heeft de Provincie dinsdag aan de gemeente Brunssum laten weten. Lees meer »

Ramkrakers laten gestolen auto achter

17578 De zwarte BMW X5 die bij de ramkraak op de Action in Heerlen is gebruikt was in Duitsland gestolen. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Lees meer »

Aflevering Buitenring over recycling

17573

Kijk hier naar een nieuwe aflevering van de tv-serie over de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg. Deze aflevering staat helemaal in het teken van recycling.

Lees meer »

Celstraf voor productie xtc

17571

Een 56-jarige man uit Brunssum moet 4,5 jaar de cel in voor de productie van xtc. Dat heeft de rechtbank in Maastricht belist.

Lees meer »

Grote brand in appartementencomplex

17575 In een appartementencomplex aan de Heerenweg in Heerlen heeft een grote brand gewoed. De brand werd woensdagochtend vroeg rond 4.00 uur ontdekt.

Lees meer »

Ramkraak op Action supermarkt

17567

In Heerlen is een ramkraak gepleegd op een Action supermarkt aan de Stanleystraat. Dat gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag rond 3.00 uur.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016