Inval in bedrijfspand en woning

In Schinveld is de politie dinsdagmorgen twee panden aan de Jabeekerstraat binnengevallen. Het betreft de loodsen van de voormalige Staalconstructie en een woning.

De invallen maakten deel uit van een grootschalige drugsactie van de politie. Tot nu toe is de politie 19 woningen en 7 loodsen binnengevllen. Deze panden lagen voornamelijk in de Westelijke Mijnstreek, maar dus ook in Schinveld, Heerlen en Kerkrade. Zelfs in Brabant, Gelderland en in België werden panden doorzocht.

Tot nu toe zijn zeven personen aangehouden. Meer aanhoudingen worden echter niet uitgesloten.

Bij de actie waren naast de politie ook het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, het Ministerie van Defensie en het Team Ondermijning Limburg betrokken. In totaal werden zo'n 200 personen ingezet bij de actie. De resultaten worden in de loop van de dag verwacht.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017