Lintjesregen Brunssum op tv en internet

LOO-tv maakt woensdag een reportage over de lintjesregen in Brunssum. Verslaggever Ton van Hoorn en cameraman Nick Heunen reizen met burgemeester Luc Winants door de gemeente.

De burgervader overhandigt de versierselen bij de gedecoreerden thuis. Dat moet overigens vóór 12.00 uur gebeuren omdat dan de Staatscourant verschijnt waarin de namen van alle gedecoreerden openbaar worden gemaakt.

In de reportage interviews met de gedecoreerden en de burgemeester. De beelden zijn vanaf woensdagavond te zien op deze website. Het sfeerverslag komt ook op tv: donderdag, vrijdag en zaterdag om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur.

De lintjesregenreportage wordt afwisselend opgenomen in Brunssum, Onderbanken en Schinnen. Vorig jaar was Schinnen aan de beurt en het jaar daarvoor Onderbanken.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016