Verrassende resultaten tijdens clubkampioenschappen

Tijdens de clubkampioenschappen van schutterij St. Johannes en St. Clemens uit Merkelbeek werden afgelopen zondag enkele verrassende resultaten behaald. Bij de schutters van de schutterij wist Monja Von Den Hoff de ervaren schutter Gerwin Cox achter zich te laten.

Ook meervoudig clubkampioen Albert Ramaekers kon niet tippen aan de precisie waarmee Monja de bolletjes stuk voor stuk van de houten stokjes schoot.

Ook was er een apart kampioenschap voor niet-leden van de schutterij. Hier wist Jasmijn Jeurissen te verrassen door iedereen achter zich te laten.

19623 foto © LOO-tv | Schutterij Merkelbeek

19623 foto © LOO-tv | Schutterij Merkelbeek