Raad Brunssum gaat openbaar vergaderen over wethouder

De gemeenteraad van Brunssum gaat toch vergaderen over het integriteitsonderzoek van wethouder Jo Palmen. Dat is vrijdagmiddag bekend geworden.

De oppositiepartijen van de gemeente Brunssum hebben om deze vergadering gevraagd. De vergadering is in principe openbaar, maar volgens het reglement kan de gemeenteraad op het laatste moment alsnog besluiten achter gesloten deuren te vergaderen.

Op de agenda staat de uitkomst van het integriteitsonderzoek. Zaterdagochtend komen de politieke partijen bij elkaar om de situatie te bespreken en de vergadering voor te bereiden.

Wethouder Jo palmen is benoemd tot wethouder zonder dat de uitkomst van een integriteitsonderzoek is afgewacht. Nu blijkt dat het wethouderschap van Palmen een groot risico vormt voor de gemeente Brunssum.

De raadsvergadering begint om 19.00 uur en wordt live uitgezonden door streekomroep LOO-tv.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017