Bankovervaller nog steeds spoorloos

De Duitse politie is op zoek naar getuigen van de gewapende bankoverval van woensdagochtend in het Duitse grensplaatsje Waldfeucht. Omdat er nog geen spoor is van de dader zijn nu enkele foto's vrijgegeven.

De overvaller stapte woensdag rond 10.30 uur de bank aan de Dr. Kitsche-Platz binnen en bedreigde vervolgens met een vuurwapen het personeel. Hij ging er uiteindelijk met zijn buit vandoor. Hoeveel geld hij had buitgemaakt wil de politie niet zeggen.

Volgens getuigen was de man ongeveer 40 jaar oud en had een grijs beginnend baardje. Hiuj sprak Duits, maar had een oost-europees accent.

Omdat onduidelijk was in welke richting de man gevlucht was, werd ook aan Limburgse zijde in het grensgebied tussen Roermond en Parkstad naar de overvaller gezocht.

 

20318 foto © LOO-tv | politie Heinsberg

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017