Voorarrest van Jos Brech met 90 dagen verlengd

De raadkamer van de rechtbank in Maastricht heeft het voorarrest van Jos Brech met 90 dagen verlengd. Volgens de rechtbank is er voldoende aanleiding dat de verdachte langer kan worden vastgehouden.

Advocaat Riethof zij eerder donderdag dat hij had verzocht om vrijlating van de 55-jarige oud inwoner van Simpelveld. Volgens de advocaat is het dna dat in de zaak Nicky Verstappen is gevonden weliswaar van zijn cliënt, echter zegt dat niets over zijn betrokkenheid. In een reactie laat de advocaat weten dat dit geen bewezenverklaring gaat opleveren.

Er zouden dna-sporen zijn gevonden van vijf mannen. De andere sporen is dna van onder meer de onderzoekers. Bovendien is het aangetroffen spermaspoor van een andere man.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017