Buitenring mogelijk eerder klaar

De Buitenring Parkstad Limburg kan eerder klaar zijn dan 2021. Dat komt omdat de Provincie ook het laatste stuk grond dat nodig is voor de aanleg van de 4-baans randweg in het bezit heeft.

In totaal moesten 1.000 percelen worden verworven. In slechts één geval moest een onteigeningsprocedure worden gestart. Het betreft een stuk grond naast de snelweg in Nuth. Die procedure is nu beslist in het voordeel van de provincie.

Nu de Provincie ook deze grond eerder dan verwacht in bezit heeft kan de hele Buitenring worden aangelegd. Het is nog onduidelijk hoeveel eerder de complete randweg klaar is. Op dit moment wordt met alle betrokken partijen zoals gemeenten, Rijkswaterstaat en de bouwondernemingen gesproken over een nieuwe planning.

Deze zal waarschijnlijk nog voor de zomer door de Provincie gepresenteerd worden.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016