MEER NIEUWS

Wandelroutes door compensatiegebieden klaar

22205 De vier wandelroutes door de natuurcompensatiegebieden rondom de Buitenring zijn nu officieel in gebruik genomen. Naast de eerder al gepresenteerde wandelroute door Nuth en Schinnen zijn nu ook drie andere routes toegankelijk voor wandelaars. Lees meer »

Crowdfunding voor BuurtAED

22204 Buurtbewoners van de Maastrichterstraat en omgeving in Brunssum zijn met een crowdfundingactie gestart. Het doel is om voldoende geld in te zamelen voor een BuurtAED. Lees meer »

Onderbankenaren gooien minste glas weg

22203 Inwoners van Onderbanken, Valkenburg en Roermond gooien het minste glas weg in onze provincie. Gemiddeld werpen zij per jaar zo'n 21 kilo glas in de container. Lees meer »

Protest tegen wegreconstructie en terrassen

22202

De aanleg van twee terrassen bij horecagelegenheden in de Beekstraat in Schinveld lijkt van de baan. Omwonenden zijn het niet eens met het besluit om bij cafe 't Baekske en Meetpoint de weg te versmallen ten behoeve van terrassen.

Lees meer »

Dag van het kasteel ook in Hoensbroek

22198 Komende maandag is het de Dag van het Kasteel. De kastelen in Hoensbroek en Limbricht zijn tijdens deze dag geopend. Lees meer »

Man jaagt broedende gans van nest

22197 In het Vijverpark in Brunssum is dinsdag het nest van een gans vernield. Het dier zat al enkele weken te broeden op een nest met meer dan 15 eieren. Lees meer »

Hoofdscout moet vertrekken bij Roda

22196 Oud-speler Dirk-Jan Derksen moet vertrekken bij Roda JC vanwege de degradatie. Derksen moet vertrekken omdat de Kerkraadse club door de degradatie naar de Eerste Divisie minder geld ter beschikking heeft. Lees meer »

Forse wateroverlast in Oirsbeek

22195 Het noodweer dat woensdagavond over de regio trok heeft voornamelijk in Oirsbeek voor de nodige water- en modderoverlast gezorgd. Vooral straten die aan de rand van het kerkdorp liggen kwamen blank te staan. Lees meer »

Schadeclaim Awacs-overlast blijft oplopen

22194 De rechtbank in Maastricht heeft zich opnieuw gebogen over de schadeclaim in verband met de Awacs-overlast. Een claim die inmiddels is opgelopen tot boven de 8 miljoen euro.
Lees meer »

Inval bij voormalig raadslid Petermann

22193 De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) is woensdag binnengevallen bij het voormalige raadslid Christian Petermann. Petermann zat tot aan de verkiezingen in de Heerlense gemeenteraad als de eenmansfractie Realisten (RPN). Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017