MEER NIEUWS

De school in Jabeek moet langer openblijven

22840 De basisschool in Jabeek blijft waarschijnlijk in het nieuwe schooljaar nog enkele maanden open. Dat is noodzakelijk omdat de aanpassingen rond de basisschool De Spil in Bingelrade meer tijd kosten. Lees meer »

Jonge leeuw bijt welpje voor ogen van publiek

22841 In attractiepark Mondo Verde in Landgraaf is het publiek woensdag getuige geweest van een lugubere gebeurtenis. Voor hun ogen werd een pas geboren welpje doodgebeten. Lees meer »

Doorgaande weg naar Geilenkirchen dicht

22834 De weg tussen Gangelt en Geilenkirchen is vanaf maandag voor enkele weken volledig afgesloten. Op de L47 (voorheen de B56) wordt het wegdek vervangen. Lees meer »

Nog niet zeker of hacker vervolgd wordt

22832 Het Openbaar Ministerie is niet zeker of de zaak van een Heerlense hacker voor de rechter wordt gebracht. De zaak wordt nog behandeld. Het cybercrimeteam van de politie heeft in januari de 28-jarige man uit Heerlen aangehouden. Lees meer »

Overheden betalen meestal op tijd

22833 Overheidsinstelling blijken steeds sneller te zijn met het betalen van rekeningen. Dat blijkt uit cijfers van de Monitor Betaaltermijnen Overheid. Lees meer »

Gewonden bij vechtpartij in Heerlen

22842 Bij een vechtpartij in Heerlen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag drie personen gewond geraakt. Rond 2.30 uur kregen op het Pancratiusplein meerdere personen het met elkaar aan de stok.

Lees meer »

Vrouw botst in Duitsland met jonge fietser

22835 Een 24-jarige automobiliste uit Kerkrade is in het Duitse Übach-Palenberg op de Begendorfer Straße in botsing gekomen met een kind op een fiets. De ongeveer 7-jarige jongen met zijn fiets reed, volgens de vrouw, plotseling de weg op. Lees meer »

Geoogste hennepplantage in Nuth

22829 De politie heeft donderdagochtend in een woning aan de Peilkaanstraat in Nuth de restanten van een hennepplantage aangetroffen. De politie ging poolshoogte nemen na een aantal meldingen van omwonenden. Lees meer »

Laatste dag van de ouderen in Schinnen

22828 De Dag van de Ouderen in Schinnen wordt donderdag 4 oktober gehouden. Vanaf 13.30 is er in het Gemeenschapshuis Oud Dorp in Amstenrade een programma met muziek en aandacht voor de geschiedenis van Schinnen. Lees meer »

Problemen bij reisdocumenten

22827 Bij de productie van circa 5.000 paspoorten en identiteitskaarten is een fout gemaakt bij één van de elektronische echtheidskenmerken. Dat heeft staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken in een brief aan de Tweede Kamer laten weten. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017