MEER NIEUWS

Brunssummers bezochten Vera Lynn

17546

Een afvaardiging uit Brunssum heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Vera Lynn. De Britse die in de Tweede Wereldoorlog voor de soldaten zong vierde maandag haar 100e verjaardag.

Lees meer »

Urenlange stroomstoring in Brunssum

17544

In Brunssum zitten maandag enkele tientallen aansluitingen zonder stroom. Het gaat om enkele straten in de wijk Kruisberg.

Lees meer »

NL Doet: speeltuin klaar voor seizoen

17469 In het kader van NL DOET is vorige week speeltuin de Breukberg in Schinveld flink onder handen genomen. Vrijwilligers van onder andere CMWW en Buurtwelzijnsteam Onderbanken hebben deze middag veel werk verzet.  Lees meer »

Passieconcert door Vocaal Totaal

17540 Het Kamerkoor en solisten van Vocaal Totaal uit Merkelbeek geven op zaterdag 1 april een sfeervol passieconcert. Het concert, dat onderdeel uitmaakt van een festival, staat dan speciaal in het teken van het 30-jarig bestaan van Vocaal Totaal. Lees meer »

Lezingen en workshops Clemensdomein

17542 De komende tijd staan er bij het Clemensdomein in Brunssum diverse lezingen en workshops op het programma. De eerstvolgende workshop staat gepland voor donderdag 23 maart en wordt georganiseerd door De 3 Ringen. Lees meer »

Dialectavond rondom vastentijd

17538

Op dinsdag 4 april is in Brunssum de volgende editie van 'Plat a gen dusj'. Dat is een ronde-tafel-gesprek in dialect.

Lees meer »

Project F.I.E.T.S. op basisschool Meander

17537 Afgelopen week stond bij de Brunssumse basisschool Meander het project F.I.E.T.S. op het programma. Tijdens Fun, Information, Education, Technology & Safety staan verkeer en techniek centraal. Lees meer »

Wandeltochten voor KIKA

17525

In Brunssum zijn in het Pinksterweekend twee wandeltochten voor KIKA. Daarmee wil de Stichting Wandelen voor KIKA.nl geld inzamelen voor kinderen met kanker.

Lees meer »

Jubileumvoorstelling Auwt Durps Toniël

17488 De jubileumvoorstelling van toneelvereniging Auwt Durps Toniël Merkelbeek is klaar. Op vrijdag 31 maart gaat de klucht Bedevaart naar Bonaire in première. Lees meer »

Vuurwerkactie tegen vuurwerkverbod

17520 Fans van Roda JC lieten vrijdag heel duidelijk blijken dat zij het niet eens zijn met het vuurwerk verbod in stadions. Uit protest staken enkele met bivakmutsen gemaskerde fans vuurwerk af. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016