MEER NIEUWS

Grote belangstelling gala-avond schoolverlaters

17939

De eindexamenkandidaten van het Romboutscollege in Brunssum beleefden donderdag hun gala-avond. Stuk voor stuk verschenen ze vanaf 18.45 uur met de traditionele autoparade bij de Brikke Oave.

Lees meer »

Zorgen over onrust ambtenaren Landgraaf

17938

Onder ambtenaren die bij de gemeente Landgraaf werken zou onrust zijn ontstaan vanwege de fusieperikelen. Dat blijkt uit vragen van de oppositie in de gemeenteraad van Landgraaf.

Lees meer »

Aldi definitief van Schinnen naar Oirsbeek

17937

De gemeente Schinnen heeft groen licht gegeven voor een Aldi aan de Provincialeweg Noord in Oirsbeek. Ook de provincie is akkoord met de verplaatsing van de supermarkt naar het pand van de firma Dormans.

Lees meer »

50 jaar Tafeltje Dekje in Brunssum

17933 De Brunssumse afdeling van maaltijdservice Tafeltje Dekje bestaat 50 jaar. Tafeltje Dekje is bedoeld voor alle nog thuis wonende 55-plussers uit Brunssum. Lees meer »

Woningen ontruimd vanwege gaslek

17931 Vanwege een gaslek zijn diverse woningen aan de Sleperstraat in Hoensbroek ontruimd geweest. Het lek ontstond donderdag kort voor twaalf uur. Lees meer »

Festiviteiten Koningsdag in Merkelbeek

17932 Ook dit jaar wordt in Merkelbeek weer Koningsdag gevierd. Speciaal voor de jeugd organiseert het plaatselijke Oranje Comité dan in de ochtend weer leuke activiteiten. Lees meer »

Vermist meisje uit Brunssum meldt zich

17936 Het 14-jarige meisje uit Brunssum, die sinds woensdagochtend vermist was, heeft zich donderdag gemeld bij haar moeder. Ze is veilig, maar wil voorlopig niet naar huis. Lees meer »

Open dag Thermenmuseum

17926 Het Thermenmuseum in Heerlen organiseert op zondag 30 april een open dag. Bezoekers kunnen dan gratis een kijkje nemen in het museum waar de Romeinse tijd centraal staat. Lees meer »

1 op de 8 Nederlanders staat rood

17925 Twaalf procent van de Nederlanders staat momenteel in het rood. Dat blijkt uit uit een onderzoek van Markteffect onder de bevolking tussen de 25 en 60 jaar. Lees meer »

Puthse maakt kans op een Emmy Award

17924 De uit Puth komende Nathalie Crum maakt kans op een Emmy Award. Volgens de Limburgse kranten is de jeugddocumentaire Tien ingezonden om kans te maken op deze bijzondere Amerikaanse filmprijs. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016