MEER NIEUWS

Stadsregio Parkstad net geen Beste Overheidsorganisatie

20258

Stadsregio Parkstad Limburg is bij de verkiezing tot Beste Overheidsorganisatie 2017 net buiten de prijzen gevallen. Die titel ging maandagavond naar Staatsbosbeheer.

Lees meer »

Natuurmarkt Clemensdomein goed bezocht

20256

De jaarlijkse natuurmarkt bij het Clemensdomein heeft zondag veel publiek getrokken. De organisatie sprak van een gezellige drukte bij het monumentale kerkje op de grens van Brunssum en Merkelbeek.

Lees meer »

Onduidelijkheid rond extra raadsvergadering

20309 Het staat nog niet definitief vast of de gemeenteraad van Brunssum woensdag vergadert over het integriteitsonderzoek van wethouder Jo Palmen. De extra raadsvergadering is wel aangevraagd door de oppositiepartijen, maar is nog niet officieel uitgeschreven.


Lees meer »

Boek over Heks van Merkelbeek gepresenteerd

20252 In de Henkhof in Merkelbeek is vrijdag het boek en de cd over de Heks van Merkelbeek gepresenteerd. Het boek is een initiatief van Ton Theunissen, Leo Mevissen en Martin van de Weerden.

 

Lees meer »

Landgraaf wederom op vingers getikt

20251 De gemeente Landgraaf is voor een tweede keer op de vingers getikt vanwege partijdigheid rondom de fusie. Dat heeft de onafhankelijke referendumcommissie laten weten. Lees meer »

Graafmachine uitgebrand in Landgraaf

20246 Onbekenden hebben het afgelopen weekend in Landgraaf een graafmachine in brand gestoken. De graafmachine stond geparkeerd op het Emile Erensplein. Lees meer »

Inbraken en diefstallen in Gangelt

20245 Gangelt en omgeving is in de nacht  van zondag op maandag het doelwit geworden van meerdere inbraken en diefstallen. Zo werd op de Kreisstraße een bouwcontainer opengebroken.

Lees meer »

Krant in de prijzen om vormgeving

20244 Dagblad de Limburger is de beste krant van Europa als het gaat om vormgeving. De krant mocht daarom zondag in de categorie regionale dagbladen de European Newspaper Award in ontvangst nemen. Lees meer »

Sem is nieuwe prins bij Prengelkes

20242 Tijdens de bonte middag van JCV de Prengelkes uit Schinveld is Sem Backus uitgeroepen tot de nieuwe jeugdprins van Schinveld. Lees meer »

Vrijwilliger Slachtofferhulp vervolgd voor ontucht

20241 Een 64-jarige man uit Landgraaf wordt als vrijwilliger van Slachtofferhulp Nederland vervolgd voor ontucht. Volgens de Limburgse kranten zou de man zich vergrepen hebben aan een vrouw uit Heerlen. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017