MEER NIEUWS

Lichtstoet Schinveld live op L1 en LOO-tv

17437

De lichtstoet op zaterdag 24 februari in Schinveld wordt rechtstreeks uitgezonden op L1 en LOO-tv. Beide omroepen doen samen verslag van de lichtstoet die dan voor de derde keer door Schinveld trekt.

Lees meer »

VGZ weg uit Heerlen: 300 ontslagen

20811 Zorgverzekeraar VGZ vertrekt uit Heerlen. Daardoor verliezen zo'n 300 mensen hun baan. Dat heeft een woordvoerder van de Zorgverzekeraar donderdag laten weten. Lees meer »

LOOpende Zaken: IBA en cultuur in Heerlen

20806 In de eerste aflevering van LOOpende Zaken zitten Kelly Regterschot en Lex Nelissen aan tafel bij Paul Versteegen. Lees meer »

Campers gestolen uit stalling

20805 In de Duitse grensplaats Gangelt zijn twee camper gestolen uit een stalling. De diefstal uit de loods aan de Kritzraedstraße werd donderdag ontdekt.

Lees meer »

Camping De Botkoel scoort bij Zoover

20804 Camping de Botkoel in Puth heeft de Gouden Zoover Award gekregen. De prijzen voor de beste accomodaties van het land werden uitgereikt op de vakantiebeurs in Utrecht.

Lees meer »

Eerste lammetje op Brunssummerheide

20796

Het voorjaar is nog ver weg, maar op de Brunssummerheide is vrijdag het eerste lammetje geboren. Dat melden de boswachters van Natuurmonumenten.

Lees meer »

Lege vaten in garagebox Heerlen

20800 Geen vaten met afval van synthetische drugs, maar lege vaten. Dat troffen politie en brandweer donderdagavond aan in een garagebox in Heerlen.

Lees meer »

Zaak vermoorde taxichauffeur voor de rechter

20799 In de zaak van de vermoorde taxichauffeur uit Maastricht is vrijdag een regiezitting gehouden. Wandelaars vonden het stoffelijk overschot van de 24-jarige Ousman Magomadov op 7 mei vorig jaar in een bos bij het Duitse Schalbruch, vlak over de grens.

Lees meer »

Basisschool Doenrade sluit in 2021

20798 De basisschool in Doenrade sluit in de zomer van 2021. Tot die tijd gaan leerlingen gefaseerd over naar de basisschool in Merkelbeek.

Lees meer »

Drugsdealer met veel geld aangehouden

20791 De politie heeft in Kerkrade een man aangehouden die ruim 10.000 euro aan contant geld bij zich had. De man had het geld verdiend met de handel in drugs. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017