MEER NIEUWS

Bijna 3 miljoen verlies voor WOZL

17253 Het werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid-Limburg (WOZL) lijdt extra verlies van 2,8 miljoen. Het tekort wordt veroorzaakt door verdere bezuinigingen vanuit Den Haag. Lees meer »

Griepepidemie duurt nog voort

17252 Hoewel de griepepidemie nog niet voorbij is, gaan er toch steeds minder mensen naar hun huisarts met griepverschijnselen. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksinstituut Nivel. Lees meer »

Vignet 'Gezonde School' voor Meander

17251

Basisschool Meander in Brunssum ontvangt het predikaat Gezonde School. De basisschool in Brunssum Oost kreeg die erkenning voor het stimuleren van sport en bewegen.

Lees meer »

Nieuwe toeristische websites

17249

De VVV Zuid-Limburg gaat voor diverse gemeenten toeristische websites ontwikkelen. Landgraaf is de eerste gemeente. Binnenkort volgen Heerlen, Kerkrade, Sittard-Geleen, Schinnen en Stein.

Lees meer »

'Ruimte voor Ondernemerschap' werpt vruchten af

17245

Door de regeling 'Ruimte voor Ondernemerschap' zijn tot nu toe in Heerlen 65 leegstaande winkelpanden gevuld. Voor het Heerlense gemeentebestuur is dat reden de succesvolle regeling uit 2013 te vernieuwen.

Lees meer »

Man met drugs aangehouden

17244 Dat de politie van Landgraaf de strijd is aangegaan met drugsdealers, werd dinsdagavond weer eens duidelijk. Tijdens een drugscontrole in Rimburg werd een man met harddrugs aangehouden. Lees meer »

Turkse Nato-militair vraagt asiel aan

17243

Een Turkse militair die tot voor kort op de Awacs-basis gestationeerd was, heeft in Duitsland asiel aangevraagd. Hij vreest bij terugkeer in Turkije in de gevangenis terecht te komen.

Lees meer »

Celstraf voor aftroggelen geld

17242 Tegen een Heerlenaar is één jaar cel waarvan 6 maanden voorwaardelijk geëist vanwege oplichtingspraktijken. De 41-jarige zwakbegaafde man troggelde op grote schaal met smoesjes geld af van bejaarden.

Lees meer »

Kamercommissie Defensie bezocht Limburg

17237 Leden van de vaste kamercommissie Defensie hebben maandag een bezoek gebracht aan de POMS-site in Eygelshoven. Op de legerbasis is een deel van het Financieel Dienstencentrum van Defensie ondergebracht. Lees meer »

Burgemeester zat fout tijdens demonstratie

17234 De burgemeester van Sittard-Geleen had anders moeten reageren tijdens de pietendemonstratie bij de intocht van Sinterklaas in Geleen. Dat laat burgemeester Sjaar Cox weten aan de Limburgse kranten. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016