MEER NIEUWS

100.000 euro voor speeltuin Schutterspark

21443 Als het aan de VVD ligt trekt de gemeente Brunssum 100.000 euro uit om de speeltuin in het Schutterspark op te knappen. Ook de eigenaar van de speeltuin moet eenzelfde bedrag op tafel leggen. Lees meer »

Miljoen Staatsloterij valt in Hoensbroek

21442

Een inwoner van Hoensbroek heeft 1 miljoen euro gewonnen in de Staatsloterij. De gelukkige krijgt dat bedrag Belastingvrij op zijn of haar bankrekening gestort.

Lees meer »

Lijsttrekkersdebat in Brunssum

21436

Streekomroep LOO-tv en de Gemeente Brunssum organiseren donderdag een lijsttrekkersdebat. De acht lijsttrekkers waarvan de partijen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen worden dan aan de tand gevoeld over voor Brunssum belangrijke onderwerpen.

Lees meer »

Opkomst DNA-afname valt tegen in Landgraaf

21435

Tweederde van de opgeroepen mannen heeft in Landgraaf DNA afgestaan. Dat bleek vrijdag na de laatste dag dat mannen in Landgraaf hun DNA konden afstaan in zaak Nicky Verstappen.

Lees meer »

Hennepkwekerij opgerold in Voerendaal

21434

In Voerendaal heeft de politie zaterdagochtend een hennepkwekerij opgerold. In de woning aan de Jeustraat werden twee personen aangehouden.

Lees meer »

Politie valt pand in Hoensbroek binnen

21433

De politie is vrijdagavond een pand aan de Heerlerweg in Hoensbroek binnengevallen. Volgens een woordvoerder van de politie was dat in het kader van een lopend onderzoek.

Lees meer »

Lammetjesdagen Brunssummerheide

6071 De lente is bij de schaapskudde van de Brunssummerheide al in volle gang. In de schaapskooi wordt het ene nas het andere lammetjes geboren.

Lees meer »

Subsidie voor toerisme goed gebruikt

21431 De subsidies die de Provincie beschikbaar stelt voor het verbeteren van het toerisme in Limburg worden goed gebruikt. Zo'n 50 ondernemers maakten gebruik van de gelden.

Lees meer »

Bijna 200 deelnemers zonnepanelenproject

21422 Het project Zorgeloos Zonnepanelen van de gemeente Schinnen telt bijna 200 deelnemers. De gemeente is blij met dat grote aantal en hoopt dat het project dit jaar net zo succesvol wordt. Lees meer »

Lezing over paus Johannes in Merkelbeek

21423 In Merkelbeek vindt maandag een lezing plaats over de heilige paus Johannes XXIII. Vanaf 20.00 uur zijn geinteresseerden van harte welkom in bezinningshuis Het Korenveld (naast de Clemenskerk in Merkelbeek). Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017