MEER NIEUWS

Groot DNA-onderzoek in zaak Nicky Verstappen

18306

Er komt een groot DNA-verwantschap onderzoek in de zaak van Nicky Verstappen. Dat heeft het openbaar ministerie dinsdag laten weten tijdens een persconferentie. Lees meer »

5 miljoenste auto gemaakt bij VDL NedCar

18301 Bij VDL NedCar is maandag de 5 miljoenste auto van de band gerold. Dat heeft de autofabriek in Born trots laten weten. Lees meer »

Nieuwe ontwikkelingen in zaak Nicky Verstappen

18298

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de zaak rond de vermoorde Nicky Verstappen. Wat die ontwikkelingen zijn is nog niet bekend.

Lees meer »

DJ Olly James op Intensss

18297 De Engelse DJ Olly Jamses is één van de headliners van het outdoor festival Intensss. Het evenement wordt voor de derde keer gehouden op het evenemententerrein van het Schutterspark in Brunssum. Lees meer »

175 banen weg bij Zuyderland

18299

Zuyderland, met ziekenhuizen in Heerlen, Sittard-Geleen en Kerkrade, gaat 175 banen schrapen. De ontslagen vallen voornamelijk bij de afdelingen staf en ondersteuning.

Lees meer »

Overleg over veiligheid tijdens play-off finale

18289 De gemeenten Kerkrade en Maastricht overleggen hoe zij de veiligheid tijdens de twee play-off finales kunnen garanderen. De eerste wedstrijd staat donderdag al op het programma. Lees meer »

Na 9 jaar smartengeld geëist

18288 De nabestaanden van een vrouw die negen jaar geleden is overleden in het toenmalige Atrium ziekenhuis in Heerlen eisen 65.000 euro smartengeld. Dat schrijven de Limburgse kranten. Lees meer »

Stop Awacs eist nakomen uitspraak RvS

18286 Vereniging Stop Awacs en de ministeries van Defensie en Infrastructuur en Milieu (I&M) treffen elkaar op 15 juni voor de rechtbank in Maastricht. Het gaat om twee rechtszaken die een gevolg zijn van eerdere uitspraken door de Raad van State.

Lees meer »

Snelkraak op tankstation

18287 In de nacht van zondag op maandag is een snelkraak gepleegd bij het Esso-tankstation in Born. Door het vernielen van een glazen pui konden de daders in de winkel van het tankstation aan de Langereweg, tegenover VDL NedCar, komen.
Lees meer »

Limburg behoudt 4 sterren voor fietsroutes

18285 Limburg heeft ook dit jaar het 4 sterren certificaat van het Landelijke Fietsplatform gekregen. Daarmee behoudt Limburg voor het tweede jaar op rij de 4 sterren score. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016