MEER NIEUWS

WW-uitkeringen fors gedaald

24198 Het aantal ww-uitkering in Limburg is het afgelopen jaar met bijna een kwart teruggelopen. Zowel bij jongeren als bij 50-plussers is sprake van een forse afname van het aantal uitkeringen. Lees meer »

Basisschool in Heerlen wordt aardgasvrij

24196 Eén van de basisscholen in Heerlen wordt aardgasvrij. Basisschool De Horizon gaat deelnemen aan het innovatieprogramma Aardgasvrije en Frisse Scholen. Lees meer »

Bewoners vragen om 30 kilometerzone

24195 De bewoners van de Dorpsstraat in Schinnen vinden dat de gemeente de snelheid in de straat moet verlagen naar 30 kilometer per uur. Hierdoor zou de geluidsoverlast afnemen en de veiligheid toenemen. Lees meer »

Abdissenbosch ziet niets in windmolens

24194 In de Landgraafse woonkern Abdissenbosch groeit steeds meer weerstand tegen het energiepark dat op het voormalige stort zou komen. Het zijn de windmolens die de bewoners tegen de borst stoten. Lees meer »

Diamanten bruidspaar Nauts-Barten

24192 Math en Cisca Nauts-Barten uit Brunssum zijn 60 jaar getrouwd. Daarom kreeg het echtpaar bezoek van waarnemend burgemeester Gerd Leers. Lees meer »

Natuurmarkt op kermiszondag

24190 Het Clemensdomein op de grens van Brunssum en Merkelbeek is zondag 25 november weer het decor voor Puur Natuur. De natuurmarkt wordt jaarlijks gehouden op winterkermiszondag, ofwel de feestdag van de H. Clemens, de patroonheilige van het kerkje. Lees meer »

Hennepplantages in Amstenrade en Oirsbeek

24189 De politie heeft dinsdag bij invallen in Amstenrade en Oirsbeek twee hennepplantages gevonden. Ook in Geleen werd een plantage opgerold. Lees meer »

Brunssum wil geen zonne-akker Amstenraderveld

24188 De gemeente Brunssum ziet niets in het project om een zonneweide aan te leggen op het Amstenraderveld. Verantwoordelijk wethouder Math Houben heeft zo zijn bedenkingen bij het particuliere project. Lees meer »

Gemeente draait bezuiniging bieb terug

24187 De gemeente Brunssum heeft de bezuiniging van 40.000 euro op de bibliotheek van Brunssum teruggedraaid. Deze bezuiniging zou volgens velen de nekslag zijn geweest voor de bibliotheek die de laatste jaren al flink gekort werd. Lees meer »

Kijk hier naar het lijsttrekkersdebat

24184

Kijk hier naar het lijsttrekkersdebat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Beekdaelen. De lijsttrekkers van de acht partijen gingen maandag met elkaar in debat en streekomroep LOO-tv en Omroep Groot Nuth maakten daar een registratie van.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017