MEER NIEUWS

Werkloosheid naar recorddiepte gedaald

19576 In augustus is de laagste werkloosheid behaald in zes jaar tijd, namelijk 426.000 werkzoekenden. Dat meldt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Lees meer »

Moeder en zoon runnen wiettaxi

19571 In Heerlen zijn een 34-jarige Kerkradenaar en zijn 56-jarige moeder opgepakt voor het runnen van een zogenaamde wiettaxi. Het tweetal liep woensdag op de Zeskant in Heerlen tegen de lamp. Lees meer »

Lid van Studarah verdacht van afpersing

19569 Een lid van the Outlaw Motorcycle Gang (OMG) Satudara is aangehouden op verdenking van afpersing. De 31-jarige Heerlenaar werd woensdagmiddag aangehouden. Lees meer »

Molens open tijdens Limburgse Molendag

19568 De Janssenmolen op de berg in Oirsbeek is tijdens de Limburgse Molendagen geopend voor het publiek. De beltmolen uit 1877 is een tijd geleden grondig opgeknapt. Lees meer »

Geld om kunst te kopen

19567 De Domijnen in Sittard en Schunck in Heerlen krijgen geld van het Mondriaan Fonds om nieuwe kunst aan te kopen. In totaal mogen 18 Nederlandse musea rekenen op een bijdrage uit het stimuleringsfonds van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Lees meer »

Aangehouden in loods met gestolen auto's

19565 In een loods in Stein zijn woensdag twee mannen uit Landgraaf aangehouden. Zij waren daar bezig met gestolen auto's. Lees meer »

Manege Brunssummerheide mag voorlopig blijven

19564 De manege aan de rand van de Brunssummerheide mag voorlopig op de huidige plek blijven. De provincie wil de manege gedogen tot aan de uiteindelijke verplaatsing eind volgend jaar. Lees meer »

Meer spookfacturen WML in omloop

19561

Op diverse plekken in Heerlen en Sittard zijn nepfacturen van WML verspreid. Het waterleidingbedrijf waarschuwt klanten daarvoor op sociale media.

Lees meer »

Roda-geldschieter Korotaev op borgtocht vrij

19559 De Zwitserse Rus Alexei Korotaev is in Dubai vrijgelaten na het betalen van een borgsom. De steenrijke zakenman zat al zeven maanden vast voor een ongedekte cheque van 17,7 miljoen. Lees meer »

Voor de rechter wegens dollemansrit

19557 Een 54-jarige man uit Schinveld moet zich dinsdag voor de rechtbank in Maastricht verantwoorden voor een dollemansrit in mei 2015. De achtervolging begon op de Limburglaan in Maastricht. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017