SPORT

Roda-trainer Yannis Anastasiou naar achtergrond

18300 Trainer Yannis Anastasiou zal tijdens de finales van de play-offs niet langs het veld staan. Dat hebben directie, Raad van Commissarissen en eigenaar Frits Schrouff besloten. Lees meer »

Tweemaal goud op LK groepspringen

18290 Gymnastiekvereniging SVO heeft het afgelopen weekend twee maal goud behaald op het LK Groepspringen in Bocholtz. Lees meer »

Roda JC door het oog van de naald

18283

In de tweede ronde van de play-offs heeft Roda JC zondag 1-1 gelijk gespeeld tegen Helmond Sport. De ploeg van trainer Yannis Anastasiou kreeg van alle kanten kritiek op het spel.

Lees meer »

Synchroonzwemmers ZVB Nederlands kampioen

18277

Sarah Molensky en Rachel Hochstenbach van zwemvereniging ZV Brunssum zijn Nederlands kampioen geworden. De twee synchroonzwemmers wonnen in Zoetermeer in de categorie tot en met 15 jaar.

Lees meer »

Peter Hellenbrand net niet in de finale

18271 Tijdens de wereldbekerwedstrijd in München heeft sportschutter Peter Hellenbrand net niet de finale weten te bereiken. De Brunssumer kwam 0.9 punt te kort voor een plek in de finale. Lees meer »

Schorsing voor Adil Auassar

18266 Roda JC-speler Adil Auassar is door de KNVB geschorst voor twee wedstrijden. Omdat één wedstrijd voorwaardelijk is, zou hij wel inzetbaar zijn tijdens een eventuele finale in de paly-offs. Lees meer »

Fortuna krijgt boete wegens spandoek

18265 Fortuna Sittard heeft van de KNVB een boete gekregen wegens een spandoek van de fans richting de voetbalbond. Fortuna heeft een schikkingsvoorstel gekregen van 2.500 euro. Lees meer »

Roda haalt met 10 man de overwinning binnen

18261 Roda JC heeft de eerste winst In de play-offs weten te behalen. De overwinning op Helmond Sport was echter geen gemakkelijke. Lees meer »

40 kaarten Roda-fans ongeldig

18260 Enkele Rodafans die kaarten voor de wedstrijd tegen Helmond Sport hadden gekocht kwamen van een koude kermis thuis. Volgens de Limburgse kranten heeft de Brabantse club 40 kaarten ongeldig verklaard. Lees meer »

Top eredivisie wil geen kunstgras meer

18258 Als het aan de topploegen van de Eredivisie ligt gaan alle kunstgrasvelden eruit. Via vakbond VVCS hebben de aanvoerders van de ploegen een manifest naar buiten gebracht. Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016