SPORT

Tim van Wijk wint tennistoernooi

17246 Tim van Wijk heeft onlangs het open jeugdtennistoernooi in Hoensbroek op zijn naam weten te schrijven. De 10-jarige speler van TC Schinveld wist zich in zijn klasse door een sterk deelnemersveld te slaan Lees meer »

Training turntalenten in Oirsbeek

17210

Topsport Limburg gaat de komende vier jaar Limburgse turntalenten trainen in de sporthal in Oirsbeek. Tien meisjes krijgen wekelijks drie trainingen van Nico Zijp, hoofdcoach Flik-flak Den Bosch en voormalig trainer van topturnen Echt. Lees meer »

Fortuna walst over Jong FC Utrecht

17204

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond met gemak gewonnen van Jong FC Utrecht. In eigen stadion werd het 4-1 voor de ploeg uit Sittard.

Lees meer »

Roda JC boekt belangrijke overwinning

17202

Met een 1-0 overwinning op Go Ahead Eagles heeft Roda JC belangrijke punten in de wacht gesleept. De ploeg van trainer Yannis Anastasiou steeg daarmee vrijdagavond naar plek 14 op de ranglijst van de Eredivisie.

Lees meer »

Naar Vaals voor nog geen 15 minuten voetballen

17190 Door een beslissing van de KNVB moet RKSV Olympia uit Schinveld de resterende 12 minuten van een voetbalwedstrijd in Vaals gaan uitspelen. Met deze beslissing is het bestuur van Olympia niet blij. Lees meer »

Cauberg niet in finale AGR

17162 Tijdens de komende editie van de Amstel Gold Race maakt de Cauberg in Valkenburg geen deel meer uit van de finale. Dat schrijft 1Limburg. Lees meer »

Roda: Steek geen vuurwerk af op tribune

17158 Roda JC roept supporters op om tijdens wedstrijden geen vuurwerk af te steken vanaf de tribunes. Volgens de club leidt dat mogelijk tot sancties van de KNVB. Lees meer »

Nieuwe ballen voor volleybalteam

17130 Het volleybalteam van gymnastiekvereniging Olympia KFC uit Schinveld heeft nieuwe volleyballen gekregen. Het competitieteam nam de ballen onlangs in ontvangst en deze werden meteen uitvoerig getest in de sporthal van BMV De Sjinskoel. Lees meer »

Goud voor SVO op NK Herenturnen

17119 Bart Migchels van SVO Schinnen heeft een gouden medialle behaald in de 1/8 finales van het NK herenturnen. Ook de andere deelnemers van SVO presteerden goed bij de wedstrijden in Duiven. Lees meer »

Roda JC geeft voorsprong weg

17112

Roda JC heeft een 0-2 voorsprong op Heracles as sneeuw voor de zon zien verdwijnen. De spelers van trainers Yannis Anastasiou verlieten met een 2-2 gelijkspel teleurgesteld het veld in Almelo.

Lees meer »

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2016